Mallisto

SplitStone® hydraulinen kivikiila on ylivoimainen kivenhalkaisija ja kiven rikkoja useisiin eri louhintakohteisiin.

Lataa yleisesite tästä

SplitStone ® SP 100

Verkkovirralla toimiva, tehokas, pienikokoinen ja helposti liikuteltava työväline maarakennusurakoitsijoille, louhijoille, porareille, kiviainestoimittajille ja infrarakentajille.

SP100 on kannettava halkaisukila 230 V 1,5 kW hydrauliyksiköllä.

Teknisiä tietoja

Katso lisää kuvia

Video laitteen toiminnasta

Huom. Nyt myös kannettava tai kiinteästi hydrauliseen poralaitteeseen tai kaivuriin asennettava buusteri voiman tuottamiseksi SP100 käsikiilalle! Linkki uutiseen


SplitStone ® S 120,  S150, S 200 ja S250Kiven halkaisuun tarkoitettu kaivuriin tai poralaitteeseen kiinnitettävä kiilalaite. Hydraulikiilauksen ansiosta laite on tehokas vaihtoehto perinteisille menetelmille.
Erinomainen työväline louhijoille, maanrakentajille, porareille, kiviainestoimittajille ja muihin vastaaviin työkohteisiin.
Lue lisää…

Katso video laitteen toiminnasta

Katso tästä uusin S200BCL-89-1200 työkohteessa!

Ja tästä linkistä uusin S250-102-1500 työkohteessa! ;

http://https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=jm_rq1B_-2Q

SplitStone ® S 100Kymmenen vuoden kehittelyn tuloksena syntynyt kiilalaite, ns. rivikone. Hydraulikiilauksen ansiosta Splitstone S 100 sopii erinomaisesti myös työkohteisiin, joissa räjähdysaineiden käytölle on rajoituksia.
Laite on tarkoitettu lähinnä tarvekivilouhosten tarpeisiin. Lue lisää…

Katso video laitteen toiminnasta

Lähetä yhteystietosi alla olevaan e-mail osoitteeseen, tai yhteystietolomakkeen  http://splitstone.fi/yhteystiedot/ kautta ja saat aina ajankohtaisinta tietoa uusista ratkaisuista ja palveluistamme!